Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с АБС 156 1.6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с АБС 156 1.6

Imam sledniq problem s alfata mi 156 - 1.6: Kogato e Mokro vremeto i zapalq kolata vsi4ko e nared, no sled kato mina izvestno vreme mi svetva ABS i spira da raboti. Kogato e suho vremeto nqma problem. Gledah za prek1snat kabel no nqma. Zadnite naklatki sa malko poiznoseni. Mersi predvaritelno

Диагностика....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от makaveli883 Покажи съобщение
      Imam sledniq problem s alfata mi 156 - 1.6: Kogato e Mokro vremeto i zapalq kolata vsi4ko e nared, no sled kato mina izvestno vreme mi svetva ABS i spira da raboti. Kogato e suho vremeto nqma problem. Gledah za prek1snat kabel no nqma. Zadnite naklatki sa malko poiznoseni. Mersi predvaritelno
      Вероятно лоша маса на датчик.

------------------------------------------

А най-добре се пише в този форум на Кирилица!
      Това е приятелско предупреждение. После ставам лош!

Добре дошъл при нас!
      Поздрави

Comment

Ходих на диагностика, и когао я запаля и не свети ABSа отчита движение на всички колела, но когао светне, не отчита движение в предното дясно колело.

Comment

Проверете конкретния датчик

Comment

Вчера извадих конкретния датчик, но ми изглеждаше здрав. Почистих го, но пак свети АБСа. Някои знае ли добър Майтор в Русе.

Comment

Първоначално публикувано от makaveli883 Покажи съобщение
              Вчера извадих конкретния датчик, но ми изглеждаше здрав. Почистих го, но пак свети АБСа. Някои знае ли добър Майтор в Русе.
              Изглежда - не значи, че е здрав... С почистване - до никъде се се стига... АБС-а - ще свети, докато някой не му изтрие грешките...

Виж, за Майсторите в Русе - нищо не мога да ти кажа

Успех

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                . АБС-а - ще свети, докато някой не му изтрие грешките...
                Това не е така. ABS-а ще свети докато не се острани проблема. Грешките в ABS-а се изтриват веднага щом всичко заработи. Няма нужда някой да ги изтрива.

Щом колегата си оправи датчика лампата му ще изгасне.
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Преди седмица го имах проблема и още ми е прясно ...

Comment

Преди седмица го имах проблема и още ми е прясно ...
                    Няма вариянт ако се сложи здрав датчик да трябва да се трият грешките - сам ще си изгасне! Оем е много прав
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                      Няма вариянт ако се сложи здрав датчик да трябва да се трият грешките - сам ще си изгасне! Оем е много прав
                      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                        А защо, ми обяснете - като сложих централа от друга кола, тя ми даде 3 други грешки за датчици... И позволява изтриване... Върнах моята цетрала и ми даде други грешки ... На кого да вярвам - на многоуважавания oem или на апаратурата Bosch ?!?

Comment

А защо, ми обяснете - като сложих централа от друга кола, тя ми даде 3 други грешки за датчици... И позволява изтриване... Върнах моята цетрала и ми даде други грешки ... На кого да вярвам - на многоуважавания oem или на апаратурата Bosch ?!?
                          Повтарям пак - при дефектен датчик след замяната му с нов грешката се самоизтрива и остава само хистори! При твоите галимации смени и нередовни централи можеш да вярваш на който пожелаеш - мисля че съм ясен за конкретния случей Ако искаш обесни проблема който си имал и ще ти кажа кое и как
                          sigpic
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Добре, да приемем, че има грешки, които се самоизтриват и такива, които се изтриват само с апаратура. Как редовият шофер може да знае коя коя е... Най-сигурно е да бъде насилствено изтрита, отколкото да се почесваме там дето не ни сърби, и да се надяваме да се е самоизтрила

Мое мнение

Comment

Добре, да приемем, че има грешки, които се самоизтриват и такива, които се изтриват само с апаратура. Как редовият шофер може да знае коя коя е... Най-сигурно е да бъде насилствено изтрита, отколкото да се почесваме там дето не ни сърби, и да се надяваме да се е самоизтрила

Мое мнение
                              Това си е така но в конкретната полемика нещата са ясни
                              sigpic

Comment

Working...
                              X